Hoka X END: Ga off-grid met de overlanding-collectie

HOKA, een divisie van Deckers Brands en END slaan de handen ineen voor een avontuurlijke reis door de wereld van overlanding. De samenwerking resulteert in unieke edities van de HOKA Mafate Speed 2 en Kaha, speciaal ontworpen voor de uitdagingen van deze dynamische tak van outdooravontuur. Lees meer over deze toffe samenwerking.

Overlanding: Vrijheid, avontuur en zelfvoorziening

Overlanding is een snelgroeiende trend die avontuur, vrijheid en zelfvoorziening combineert. Het gaat om het verkennen van de wereld in je eigen tempo, met je eigen voertuig, en volledig op eigen houtje.

De samenwerking tussen END en HOKA is geïnspireerd door de overlanding-lifestyle. De schoenen in de collectie zijn ontworpen om te presteren in de meest uitdagende omgevingen, en de kleuren zijn gebaseerd op de natuurlijke landschappen die overlanders tegenkomen tijdens hun reizen.

Unieke details voor de avontuurlijke reiziger

De samenwerking tussen HOKA en END. is niet alleen te zien in de kleuren, maar ook in de subtiele details.

  • Het END. logo is verweven in de bovenkanten van de schoenen, waardoor ze een unieke en herkenbare uitstraling krijgen.
  • De tong van de schoenen is voorzien van een co-branded label, met de logo’s van HOKA® en END.
  • De constructie van de schoenen is onveranderd gebleven, waardoor ze nog steeds perfect zijn voor off-road avonturen.
  • De Vibram Megagrip zolen bieden optimale grip op diverse ondergronden.
  • De Kaha Low is voorzien van een GORE-TEX voering, waardoor je voeten droog blijven in natte omstandigheden.

Deze speciale details maken de HOKA Mafate Speed 2 END. en Kaha END. tot unieke schoenen die perfect zijn voor de avontuurlijke reiziger.

De HOKA Mafate Speed 2 END. en Kaha END. zijn nu te koop!

De HOKA Mafate Speed 2 END. is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 180 en de Kaha Low END. voor een adviesprijs van € 210.

Vanaf 15 maart 2024 kun je de schoenen kopen via: