Roxy snowboard- en skikleding: 2023 wintercollectie

Net als elk jaar sta ik even stil bij de Roxy wintercollectie. En boy, wat is de wintersportcollectie voor het wintersportseizoen 2023 van Roxy weer om van te smullen. Felle kleuren blijven altijd een beetje in tijdens de winter, ook in het nieuwe wintersportseizoen. Girls want to be seen. Dit jaar zien we gouden details, ook weer een beetje colour blocking en pastelkleuren. En natuurlijk is Roxy steeds duurzamer bezig door het gebruik van speciale technieken. Check de 2019 wintercollectie van Roxy!

Roxy Premiere collectie

Dat Roxy aandacht besteed aan de designs is te zien: vrouwelijke looks die je performance niet in de weg zitten. En Roxy houdt zich meer en meer bezig met duurzaamheid. Zo gebruiken ze in de 2021/2022 collectie revolutionaire verwarmende Warmlink panelen en Hydrosmart stoffen, ook wel de Premiere-lijn genoemd.

Deze lijn won in 2019 de ISPO Gold Award en collectie heeft – ironisch – gouden details in de kleding verwerkt. De designs bevatten de bekende ROXY DryFlight® technologie voor een extreme waterdichtheid [20.000 mm/20.000g]. De collectie is voor zowel snowboarders als skiërs geschikt!

Roxy Gore Tex

Wij zijn gek op Gore Tex. En wat is nou een betere combinatie dan Roxy VS Gore Tex? Gore-Tex (GTX) is een extreem dun membraan dat ervoor zorgt dat (wintersport)kleding waterdicht, winddicht en ademend is. Kleding die is ontworpen met de Gore Textechnologie is ontworpen om je droog te houden. Al jaren wordt de technologie gebruikt om je te beschermen tegen gure weersomstandigheden. Denk aan wintersporthandschoenen en hardloopjasjes.

In de Roxy Gore Tex collectie heb je keuze uit handschoenen, een jas, nekwarmer en helmen. Check de collectie op de website van Roxy.

De Roxy collectie kan je kopen op de website van Roxy

Dit vind je misschien ook leuk

Zwitserland

Zoveel kost een reis naar Zwitserland

Thailand

Dit zijn de 5 leukste wijken in Bangkok

Tempel Japan
JapanRoadtrip

Het mooiste van Japan in deze reisroute van 2 – 4 weken (met de trein)

Snowboardster in de sneeuw met Go Pro
Wintersport

Boardchicks panel: Hebben zij les gehad in snowboarden?

tent op kampeerplek Amerika
Reistips

Kamperen in berengebied: onze ervaring + tips

Foto paklijst Australië
Australië

De complete paklijst voor Australië