Mondays favourites

Owhh het is weer even geleden dat ik een dagboek (of eigenlijk een fatsoenlijke blogpost whoops) online zette. Druk druk druk. Ik wil jullie mijn laatste aanwinsten en favorieten laten zien. Want ik heb weer wat toffe dingetjes in tha houssee.

Jajh voor spiegelglazen zonnebrilletjes. Ik kreeg deze Oakley zonnebril toegestuurd uit de Lack (skate) collectie. Als je een beetje in die scene zit dan weet je dat elke boardchick en boy een spiegelglazen zonnebrilletje met kekke kleurtjes heeft!

IMG_3944-2

 

De Surfgirl mag is ook weer binnen. Hét surfblad voor surfchicks. Nou surf ik gemiddeld één keer in het jaar (oeps), maar wat is dat lekker wegdromen. Ik moet echt mijn volgende surftrip gaan plannen!

 

In het blad vind je onder andere interviews met surfergirls, de nieuwste items, tips om te surfen, yoga tips en veel meer. Must have!

 

Erg blij met mijn e-Polette brilletje. De glazen van de bril zijn voorzien van een lichtgeel filter waardoor je beschermt wordt tegen het blauwe licht van LED-schermen. LED-schermen stralen veel blauw licht uit en omdat onze generatie per dag gemiddeld 8 uur naar schermen kijkt raakt onze biologische klok verstoord.De e-Polette filtert 40% van het blauwe licht van het scherm en zorgt ervoor dat je lichaam melatonine blijft aanmaken, waardoor je dag-nacht ritme en je ogen beschermd worden. De bril kun je via de website van Polette bestellen. Mijn vriend vond mij al een nerd (ben ik stiekem ook), maar als ik de bril opheb, nog meer! Ik kan ‘m niet meer afdoen want boy wat een licht heeft dat scherm als je de bril afdoet.

Polette glasses

epolette

Ik kan niet wachten tot de zomer, jullie? Stiekem zie ik al weer mooie wetsuits (de felgekleurde van Roxy al gezien?), pastel items en longboards. Ik word er hebberig van!

Jajh voor de nieuwe Pop Surf collectie van Roxy!

Deze longboard van Arbor liet ik al een keer op mijn blog zien en blogger Kim stuurde mij een appje dat ze deze wou. Mooi he!

Arbor Longboard

En achter de schermen ben ik heeeel hard bezig om een nieuwe blog op te zetten waarbij ik het travelgedeelte weglaat van stylespy! Meer stijl en minder travel. Je kan straks terecht op www.lonedrifters.com! Zie hieronder alvast het voorlopige logo. Jajh of najh? Jammer dat het weggaat of vind je het prima zo?

P.s. op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de Lone Drifters nieuwsbrief: lonedrifters.com/sign-up

Lonedrifters

Xp

Dit vind je misschien ook leuk

Beste skisokken
Wintersport

Dit zijn de beste skisokken + handige skisokken tips

Burg Eltz Moezel Kasteel
Duitsland

Burg Eltz kasteel: dit moet je weten voor je bezoek

Denemarken

Dit zijn de leukste wijken van Kopenhagen

KamperenNoorwegen

Roadtrip Noorwegen: route en handige tips

Foto paklijst Australië
Australië

De complete paklijst voor Australië

La Fortuna vulkaan
Costa Rica

Wat te doen in La Fortuna: de beste bezienswaardigheden