Op bezoek bij het Brunotti hoofdkantoor

IN BETWEEN stage, werk en studiedrukte door waande ik mij een weg door de boeken richting het hoofdkantoor van Brunotti. Brunotti had mij namelijk uitgenodigd om vorige week donderdag de collectie te komen bekijken wat een eer! In de zomers ingerichte showroom mocht ik tussen de wakeboards door, de zomercollectie bekijken, want fashion loopt altijd voor as you might know.

Hoewel ik mij verheug op het dragen van moonboots tijdens wintersport, verlangde ik stiekem ook wel heel erg naar de zomer –jurkjes, strooien hoedjes en bikini’s *zucht. Maar ergens naar uitkijken is ook niet verkeerd we all need our dreams.

Oh en Brunotti heeft dit jaar voor het eerst een fashion collectie. Hou je van klassiek Scandinavisch en Amerikaanse clean cut stijl? Dan kun je deze Explore herfstcollectie hier bekijken. En om jullie niet uit te sluiten van mijn little visit heb ik een sfeerimpressie voor jullie gemaakt. Like?

Dit vind je misschien ook leuk:

11 gedachten over “Op bezoek bij het Brunotti hoofdkantoor”

  1. Ik had een €150,00 giftvoucher van Brunotti gewonnen en hiervan heb ik de blauwe jumpsuit en een hoodie uit de zomercollectie besteld :) Wilde eigenlijk ook een bikini, maar die zaten echt totaal niet goed bij mij…

    Xx Alex

    Beantwoorden

Plaats een reactie