Reis dagboek Berlijn

De 5 leukste reisnotitieboekjes/dagboekjes

Laatst bijgewerkt:

Een reisdagboek of notitieboekje is ontzettend handig op reis om je herinneringen bij te houden en je favoriete plekjes op te schrijven. Zelf heb ik altijd een reisdagboek mee op reis en ik zou niet zonder kunnen.

In deze blog deel ik de leukste reisdagboeken. Tijdens mijn reis door Azië en Oceanië verslond ik er wel liefst 3! Ik schreef alle reisbestemmingen op en plakte er van alles in: van briefjes geld tot aan tickets.

1. Moleskine travel journal

Wij zijn fan van de kwaliteit van de Moleskine reisnotitieboekjes. Het kaft is gemaakt van stevig leer en het boekje voorzien van handige tabbladen (afhankelijk van welke editie je kiest). Deze travel journal is wel een upgrade vergeleken met mijn eigen gecustomizde Spongebob versie ;-). En als je scheef schrijft dan zijn de lijntjes van de gelinieerde versie handig!

De prijzen van de Moleskine Travel boekjes ligt wat hoger dan andere merken, maar dan heb je wel een stevige boek dat het aardig overleefd in je backpack.

Prijs: €11,90 | Webshop: Bol.com

2# Travel Reisdagboek

Een travel notitieboek is natuurlijk extra leuk met een leuke voorkant en bladzijden waar je van alles op kunt schrijven. In Travel Reisdagboek kun je belangrijke adressen en andere tips opschrijven en vind je een checklist, kaarten en meer handige pagina’s die elke backpacker nodig heeft!

Prijs: € 7,99
Webshop: Bol.com en De Zwerver

3. Reisdagboek Usborne

Met weetjes, reis- en taaltips, kaartjes van de wereld en de werelddelen én ruimte om zelf te schrijven en te schetsen, om kaartjes en andere souvenirs in te plakken.

Daarom is dit reisdagboekje een ideaal cadeau voor iemand die in het buitenland gaat studeren of naar het buitenland vertrekt om te gaan rondreizen.

Prijs: € 9,95
Webshop: Zwerver

4. Suck my reisdagboek

Ook de leuke webshop van Asos komt met een reisdagboek. Hierin kun je lekker Dit dagboek is perfect om memorabele momenten in je leven vast te leggen! In dit dagboek kun je je eigen checklists, aanbevelingen en hoogtepunten beschrijven. Ook kun je foto’s toevoegen, de must see bestemmingen afvinken en plannen maken voor toekomstige reizen! Het boek heeft een harde kaft, waardoor deze zelfs de meest barre tochten overleeft! Zo kun je ook tijdens het reizen aantekeningen maken.

Prijs: € 19,99
Webshop: Asos.com

5. Etsy

Hier noem ik geen specifieke dagboek want op Etsy vind je heel veel leuke notitieboekjes voor reisliefhebbers. Wat dacht je van een handgemaakte leren notitieboekje? Etsy is sowieso een ontzettend leuke website voor (handgemaakte) creatieve reiscadeautjes! Bekijk de reisboeken van Etsy verkopers.

reisnotitieboekjes

#6 Zelf een notitieboekje maken

Je kunt ook heel gemakkelijk zelf een reis notitieboekje maken. Van mijn beste vriendin kreeg ik een Hema notitieboek waar ze zelf foto’s in het plastic heeft gedaan. In het boekje plakte ze nog wat leuke foto’s en schreef ze teksten voor een gepersonaliseerd travel reisdagboek van Hema.

Bekijk notitieboekjes op Hema.

Hou jij op reis ook (zoveel) reisnotities bij? En doe je dat liever digitaal of in een (resi)notitieboekje/travel journal?

Meer cadeau-inspiratie?

Vakantiegeld binnen? Bekijk de mooiste deals bij Coolblue voor je volgende reis