De vetste vintage rolschaatsen

Ben je op zoek naar vintage rolschaatsen of rolschaatsen met een vintage look? Seek no more. Oplettende lezers weten dat ik gek ben op longboarden, skaten en rolschaatsen. Vroeger rolde ik zo vaak het maar kon op mijn rolschaatsen over het plein. In dit artikel vind je de leukste adresje waar je vintage (look) rolschaatsen kunt kopen!

Via Etsy

Etsy is zo’n leuk platform waar je leuke spullen van creatieve breinen kunt kopen, maar ook tweedehandsjes kunt scoren. Zoek eens op rolschaatsen en je krijgt een leuke collectie aan vintage rolschaatsen te zien.
Check meteen het aanbod van vintage, antieke en nieuwe rolschaatsen op de Etsy website.

Check Marktplaats

Ook op Marktplaats vind je zo nu en dan leuke rolschaatsen. Zo zie ik daar met name de modellen die op sneakers lijken.

Kijk op Amazon

Amazon heeft behalve een ruime aanbod ook een grote collectie aan vintage rolschaatsen. Je moet alleen even geluk hebben om een leuk paartje in je maat te scoren. Het helpt als je niet gebonden bent aan Europa, want in Amerika verkopen ze ook leuke rolschaatsen. Bekijk de collectie op Amazon.

Vintage look rolschaatsen via Decathlon

De vintage look rolschaatsen kun je overigens ook bij Decathlon kopen. Wat dacht je van de fifties style? Check de website van Decathlon voor een uitgebreide en budget collectie aan rolschaatsen.

Bekijk website van Decathlon

Check de Moxi vintage-look rolschaatsen

Ik heb altijd een obsessie gehad voor rolschaatsen. Vroeger was ik er dagelijk op te vinden. Tegenwoordig rol ik op stoere skates of op mijn longboardje door de stad. Ik spotteeen paar mooie vintage rolschaatsen op Onlineskateshop van Moxi  – helloo mintgroene beauties! Er hangt wel een prijskaartje aan van €329,95 en ze zijn niet echt vintage, maar eerder een vintage look. Een beetje 50’s stijl.

Kijk op Vinted

Ken je Vinted al? Via deze app, ze hebben ook een website, kun je naast kleding ook tweedehands rolschaatsen kopen. Ik verkocht via Vinted al heel wat kleding omdat de verkopers uit verschillende landen uit Europa komen. Als je iets koopt of verkoopt krijg de verkoper automatisch een pakbon. Die print je uit en je zet je pakketje op de post.

Moxi rolschaatsen vintage look

Welke vind jij de mooiste?