Boekentip: verliefd op Nederland van de blog We Are Travellers

Het boek van Roëll van de blog We Are Travellers komt als gelegen. Dit jaar is namelijk anders dan anders door de coronamaatregelen. De meest reizigers reizen daarom in eigen land of dichtbij huis. Nederland kent net zo goed mooie plekjes, daar hoef je echt niet voor naar de andere kant van de wereld te vliegen. Dat blijkt uit dit boek en natuurlijk uit ons blog (bekijk onze Nederland tips hier). Bekijk onze review van het boek Verliefd op Nederland.

Verliefd op Nederland: voor wie is het boek

Het boek Verliefd op Nederland is leuk om aan iemand (of jezelf) te geven voor op de koffietafel. Leuk om door te bladeren en foto’s te bekijken, maar ook om tips op te doen. Verliefd in Nederland staat bomvol tips en prachtige foto’s van Nederlandse plekjes. Van stranden tot natuurgebieden en tips voor restaurants en het spotten van dieren in Nederland.

leuk om erbij te pakken en inspiratie op te doen als je weg wilt, maar ‘dichtbij’ huis wilt blijven

Evelyn

Het boek is daarom ook niet alleen voor de stedentripreiziger, verliefd op Nederland, maar ook voor natuurliefhebbers. En niet alleen voor bekende plekjes, maar ook de wat meer off the beaten track in Nederland. Dit boek laat zien dat er genoeg te zien en te doen is in ons eigen Nederland. In de coronacrisis ontzettend fijn.

Verliefd op Nederland kopen

Het boek Verliefd op Nederland bestaat uit 192 pagina’s aan tips voor in Nederland, leest makkelijk weg en staat leuk op de koffietafel. Kortom een must have voor reisliefhebbers!

Het boek is onder andere te koop op de website van Bol.com.

Dit vind je misschien ook leuk

Duitsland

Doen in Hamburg: ontdek het rauwe randje

Wintersport

Waarom dit de beste skigebieden ter wereld zijn

FrankrijkRoadtrip

Route voor een roadtrip door Frankrijk en Spanje

Frankrijk

Zoveel kost een roadtrip door Frankrijk

Survival papa met kind
Outdoor Lifestyle

De 5 leukste survival cadeaus voor kinderen

Outdoor Lifestyle

Boardchick of the month: surfchick Winnie