Zo maak je een nep doorreis ticket: echt of als cadeau

Ga je op wereldreis of backpacken door verschillende landen en reis je met losse tickets? En weet je vooral nog niet wat je volgende bestemming gaat worden?Dan is het vaak nodig om aan te tonen dat je het land weer verlaat. Dat kan met een los vliegticket die je niet gebruikt of met een nepticket. In dit artikel leggen we je uit wat zo’n nepticket is en hoe je die maakt.

Nep vliegticket maken

In sommige landen moet je aantonen dat je het land weer verlaat. De douane kan aan de hand van het ticket zien wanneer je het land weer verlaat.

Heb je dat niet?

Dan kan krijg je geen visum on arrival en kan je het land niet in. Zonde natuurlijk.

In sommige landen kan het zelfs voorkomen dat je niet mee mag met het vliegtuig als je geen ticket uit het land hebt. Zo werd ons bij aankomst in Bali gevraagd hoe we van plan waren Bali te verlaten. Gelukkig hadden wij al een ticket van Java naar Sumatra geboekt binnen de 30 dagen dat wij in Bali verbleven, dus mochten we het land in.

Maar wij snappen dat je niet altijd een goedkoop ticket kunt vinden of helemaal geen vliegticket wilt boeken omdat je niet weet wat je wilt.

;

In dit artikel leggen we je uit wat je opties zijn en hoe je een nepticket maakt.

Liever een goedkoop ticket boeken? Bekijk onze 10 tips voor het vinden van goedkope tickets.

2 methodes om een nep vliegticket te maken

1. Via fakeflighttickets.com

Online vind je diverse websites waar je een nep vliegticket kan maken. Een daarvan is fakeflighttickets.com

Stap 1:- Ga naar de website fakeflighttickets.com.

Stap 2:- Kies One Way of Return Trip.

Stap 3:- Kies From, To en When en vervolgens klik je op Let’s Go.

Kies dan op de opties die je onder Found Flights ziet.

Kies je naam, achternaam en e-mailadres. Vervolgens kun je kiezen hoe je wilt betalen. Het aanmaken van een single ticket kost $5. Dus een retourtje is $10. Een retourtje voor 2 personen is $20.

Let op: wij hebben deze tickets niet zelf uitgeprobeerd bij de douane, dus kunnen niet garanderen dat het werkt. Hieronder zie je hoe je ticket eruit komt te zien.

2. Zelf een nepticket maken via HTML

Maak een ticket door een echt ticket te bewerken. Je moet dan wel een HTML-kopie van elk van de vliegtickets hebben. Deze manier zorgt er voor dat je precies een duplicaat van een echt ticket krijgt.

Niet alle luchtvaartmaatschappijen geven een html-ticket. Sommigen geven alleen PDF-bestanden. Deze methode zal dus niet altijd werken.

Om dit te doen, heb je een HTML-kopie van je vliegticket nodig. Bijvoorbeeld de HTML-pagina van het ticket van Return Flights.

Stap 1: – Open het ticket in een van de browsers. Google Chrome heeft de voorkeur.

Stap 2: – Klik nu met de rechter muisknop op het gedeelte dat je wilt bewerken en kies de optie Inspecteren.

Stap 3: – Daar zie je de velden die moeten worden bewerkt. Verander de veldwaarden in wat je maar wilt.

Tot slot, durf je het niet aan om een nepticket te gebruiken? Dan kun je ook nog een echt ticket kopen. Wij gebruiken zelf deze methode in Azië omdat tickets relatief goedkoop zijn. Via Skyscanner kun je de goedkoopste tickets vinden.

Vluchten naar Bangkok