Op reis met srprs.me: een roadtrip naar bestemming onbekend

Een vakantie waarvan je niet weet waar je naartoe gaat is de soort vakantie dat al een tijd op mijn bucketlist stond. Toen mijn vriend en ik besloten elkaar een vakantie cadeau te doen (hij nam mij mee op wintersport), zag ik de kans om een srprs.me roadtrip te boeken. Met onze tas en longboards in de kofferbak rijden we richting Breda. Dat is het enige wat we weten. Hoe ons deze surprise me reis is bevallen? En hoe zo’n roadtrip werkt? Onze ervaring lees je in deze blog.

srprs.me

srprs.me wil de spontane reizen terug brengen. Dat doen zij door verrassingsreizen aan te bieden. Hoe het werkt? Je kiest een thema, geeft je datum aan en boekt de reis.

Zo werkt een autoreis van srprs.me

1.Wil je met de auto weg, dan kun je kiezen uit 2,3, of 4 dagen met 1 bestemming. Wil je langer met de auto weg? Dan kun je ook kiezen voor 2-7 bestemmingen (variërend van 3-14 dagen).

2. Na de boeking krijg je een persoonlijke pagina waar je een week van te voren het weerbericht te zien krijgt van jouw bestemming. Je krijgt de bestemming pas door op de luchthaven als je een vliegreis hebt geboekt,of om 12 uur ’s nachts op de dag van de start van je autoreis.

screenshot van srprsme
Weerbericht van bestemming onbekend op onze persoonlijke pagina (mobiele versie)

Bij een vliegreis kun je op de luchthaven de bestemming op je kraskaart onthullen. Bij de autoreis kregen wij eerst een bestemming door waar we naartoe moesten rijden. Je kunt er nog voor kiezen om niet direct je locatie te onthullen. Zo wisten wij om 12 uur ’s nachts dat wij die ochtend naar Breda moesten rijden. Pas in de auto kozen we ervoor om onze eindbestemming te onthullen. Je kunt er dan ook nog voor kiezen om pas in de stad je hotel voor de surprise me stedentrip te onthullen.

Als we stoppen bij een benzinepomp zijn we toch wat ongeduldig en klikken we op de button op onze persoonlijke pagina: jullie gaan naar Antwerpen! Cool! Een surprise me citytrip! We hadden het thema opengelaten en srprsme laten kiezen voor ‘landelijk’ of ‘stedelijk’

Onze ervaringen met surprise me

Wij verbleven 2 nachten op 1 bestemming. Hiervoor betaalden wij € 150 per persoon. Het weekend vloog voorbij en hoewel wij al een keer in Antwerpen waren geweest, vonden we het jammer dat we weer naar huis moesten. Al weken wist ik niet wat voor reisje ik voor Luciano’s verjaardag moest boeken. Deze verassingsreis kwam goed uit omdat we beiden werden verrast met de bestemming.

De hele ervaring van raden waar je naartoe gaat en je bestemming onthullen is wat de srprsme reis zo leuk maakt. Het scheelde ons weer een bestemming uitkiezen.

Kan je een goedkoper weekendje doen? Ja zeker. Zo moesten wij extra betalen voor parkeerkosten en ging ik maar niet uitzoeken doe duur dat hotel nou echt kostte. Maar daar moet je ook zeker niet naar kijken.

De reis van boeken tot de onthulling van je bestemming is wat srprs.me een leuke ervaring maakt. Zo krijg je een envelop en een persoonlijk kaartje van je reisconsultant bij srprs.me. Op je persoonlijke pagina krijg je wat hints en na de onthulling van ons hotel bleek dat wij ontbijt inbegrepen hadden (dat kun je apart aanvinken bij de boeking, maar hadden wij niet gekozen).

Zou ik weer een verrassingsvakantie boeken? Ja zeker, misschien over 2 jaar en dan wat langer weg.

Wat je moet weten over je srprs me roadtrip

Wil je ook een surprise me roadtrip boeken bij srprsme? Hou dan rekening met de volgende zaken:

  • In de kosten zit eventueel parkeergeld niet inbegrepen. Wij zaten in het centrum van Antwerpen en moesten € 18,50 per dag betalen. Een behoorlijk bedrag, dus hou daar rekening mee.
  • In de surprise trip zit ook geen borg of toeristenbelasting inbegrepen. Zo moesten wij nog € 6 extra bijbetalen.
  • Zorg dat je een goede reisverzekering tijdens je surprise me weekend hebt, deze zit namelijk ook niet inbegrepen in de prijs.

Ook op surprise me vakantie?

Wil jij ook een weekend weg, met bestemming onbekend? Bekijk de srprs.me reizen je op de website van srprs.me.

Ook leuk! Wil je iemand een srprs.me reisje cadeau doen? srprs.me verkoopt ook giftcards.srprs.me giftcard

Meer vakantie in de buurt?

Ben je op zoek naar een reisorganisatie voor een op maat gemaakte reis, een individuele reis of een groepsreis? Bekijk dan een selectie van onze favoriete reisorganisaties

Wanneer je iets koopt via links op onze website, dan steun je ons zonder dat het jou iets extra's kost en zo kunnen wij onze content gratis houden. Niks boeken maar heb je iets aan onze content gehad? Dan kun je ons een kopje koffie donerenDankjewel voor je steun. ♥️

Reacties zijn gesloten.