De Protest nieuwe dames zwemkleding collectie is online!

Protest, hét Nederlandse watersportmerk, heeft weer een nieuwe zwemkledingcollectie gelanceerd! Ben je op zoek naar een trendy en duurzame bikini die perfect past bij jouw lichaamstype? Dan ben je bij Protest aan het juiste adres!

Een collectie voor iedereen

Ben je op zoek naar een trendy bikini die perfect past bij jouw lichaamstype?

Protest heeft weer een nieuwe dames zwemkleding collectie gelanceerd! Ieder jaar ontwerpen ze een nieuwe collectie bikini’s die gebaseerd is op de laatste trends. Van panterprints tot bloemenprints of egale functionele surf bikini’s, Protest heeft voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een bikini voor in de hottub in Oostenrijk, op een strandbedje aan de Côte d’Azur of je surfsessie in Fuerteventura, je vindt hier zeker wat je zoekt!

In de 2024 collectie zien we voor de vrouwen veel roze en paarse tinten terug. Maar ook groene en blauwe tinten overheersen in de collectie. Er zijn zoals altijd weer verschillende modellen en maten. Van sportieve surfbikini’s tot een sexy bandeau bikini, Protest heeft voor ieder wat wils.

Zo vind je altijd een bikini die perfect past bij jouw lichaamstype.

Je kunt bij Protest een complete bikini set kopen, maar je kunt ook zelf een topje en broekje mixen en matchen. Zo creëer je een unieke bikini die perfect bij jouw stijl past. 

Tip: Protest verkoopt sinds kort ook surf poncho’s, super fijn voor na een watersport sessie. Je kunt je namelijk omkleden in zo’n poncho voor of na een surf of andere watersport sessie terwijl je droogt, want de poncho’s zijn gemaakt van ‘handdoek stof’! 

PFC Vrij

Protest is zich bewust van de impact van de mode-industrie op het milieu. Daarom worden alle bikini’s van Protest PFC-vrij geproduceerd. PFC is een schadelijke chemische stof die vaak wordt gebruikt om kleding waterafstotend te maken. PFC-chemicaliën zijn door de mens gemaakte chemicaliën die niet van nature voorkomen in ons milieu, waardoor ze niet afbreekbaar zijn. 

Gelukkig heeft Protest een geschikte vervanger voor PFC gevonden, waardoor ze het niet meer hoeven te gebruiken voor de bikini’s. Als je dus op zoek bent naar een duurzame bikini voor vrouwen die een stuk milieuvriendelijker is, kun je die bij Protest scoren. 

10% korting op Protest voor Lone Drifters 

En voor de nieuwe collectie mogen wij jou als lezer korting geven op de nieuwe collectie. Ga naar Protest.eu, doe je favoriete producten in de winkelwagen en gebruik bij het uitchecken op de website de code lonedrifters10. Je krijgt dan direct 10% korting! Deze code is geldig t/m 31 oktober 2024.

Ben je klaar voor jouw perfecte zomer? Bestel dan vandaag nog jouw Protest bikini op de Protest website!