Op stap met een Go Boony camper: onze Go Boony ervaringen + actiecode!

Ik mocht een paar dagen Go Boony uitproberen en ging op pad met hun eigen oldtimer: een Volkswagen Westfalia. Afgelopen week ging ik sinds mijn thuiskomst van mijn wereldreis weer voor het eerst op pad: naar onze mooie Westerse kust. In deze blog deel ik mijn ervaringen met het huren van een camper bij Go Boony!

Go Boony Airbnb van de campers

Samen met vriendin Bianca van ook een reisblog, Food Travel Photography haalden ons huisje bij het Goboony kantoor op. In tien minuten van Utrecht Centraal stonden we voor het kantoor. Onze Westfalia is een van de vele campers die je via Go Boony kunt huren. Dit exemplaar is eentje van Go Boony zelf. Op de website van Go Boony kun je campers van particulieren huren.

Ideaal als je net als ik nog geen geld hebt voor een eigen camper en het camper life wilt uitproberen.

Goboony is eigenlijk ook wel “de Airbnb voor campers.”

Na een korte introductie en technische know-how van onze van, reden we richting Bloemendaal aan Zee, langs leuke dorpjes in plaats van de saaie snelweg. Binnen 2 uur zaten we met onze Westfalia in de duinen, tussen de konijnen. We zetten de luifel op (zelfs wij, die soms afhankelijk zijn van onze vriendjes), de stoeltjes buiten, de van aan de elektriciteit, klappen de daktent open, hangen de lampjes op, schenken de wijn in en zo begint onze mini-vakantie.

Slapen in de Westfalia

In de westfalia camper kan je met 4 personen slapen. Als je het dak open zet heb je een tweede bed, maar het waaide die avond flink door. In de avond was het een beetje koud en met 25+ graden in het vooruitzicht had ik geen warme broek meegenomen.

De volgende dag hadden we ook windkracht 5 aan de zee dus die warme broek kwam eigenlijk wel van pas. De avond erna trok ik mijn legging onder mijn dunne pyjamabroek aan en pakte ik een paar extra fleece dekens. De overige nachten heb ik trouwens wel goed geslapen.

Zwembad bij Bernies Beachclub
Bernies Beachclub
Meisje in de duinen

Weer terug in Bloemendaal genoten we nog even van de zon, de harde wind en een mooie zonsondergang. De volgende dag rond een uur of 11 reden we weer richting Utrecht via de snelweg. De kleine weggetjes zijn leuk, maar daar kun je maximaal 80 rijden en loop je tegen heel veel stoplichten aan. De snelweg had vaak een max. van 100, net als onze Westfalia (100-110km per uur max.).

Goboony camper ervaring

Zou ik weer via Go Boony huren? Ja zeker. Op Go Boony kun je verschillende soorten en type campers vinden. Of je nou een camper wilt huren in Nederland voor 4 personen of met z’n tweeën buiten Nederland op pad wilt. De camperverhuurders komen uit verschillende plaatsen, van Amsterdam tot zelfs Groningen. Dus wil je een camper huren? Klik dan wel eerst op onze link zodat je direct € 25,- korting op je eerste boeking krijgt!

Wil je net als ons de Westfalia huren? Dat kan al vanaf € 49 per dag. En je steunt met onze camper ook nog eens mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking bij het starten van een eigen onderneming via de Bart de Graaf foundation. Een eigen onderneming helpt mensen met een beperking om zelfstandig te functioneren in de maatschappij. Meer over de foundation lees je op de Go Boony website.

Huur je deze camper, hou er wel rekening mee dat ‘ ie op Diesel rijdt en je niet in elke stad mag rijden. Ook zul je niet heel snel gaan, hou dus rekening met extra reistijd. Maar hey, slow-travel is toch ook veel leuker?