Vliegtuig plaatje met alaska

Tickets & Tours

Over een wereldreis maken

Op wereldreis gaan biedt je de unieke mogelijkheid om landen te ontdekken, je vaardigheden te verbeteren die thuis niet mogelijk zijn, een grotere waardering te ontwikkelen voor eenvoud en minimalisme, te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress, een veranderde mindset over materialisme en privilege te ervaren, en te genieten van de rustige en verrijkende ervaring van slow travel.

Veelgestelde vragen

Hoe spaar je voor een wereldreis?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: sparen, besparen. In dit artikel vertel ik je hoe mijn vriend en ik meer dan €25.000 per persoon hebben gespaard voor onze wereldreis, en hoe ook jij kunt sparen voor een wereldreis of je volgende vakantie!

Hoe bepaal je de route van je wereldreis?

De route bepalen draait om het vinden van de balans tussen jouw gewenste bestemmingen, de tijd die je beschikbaar hebt, je budget en de activiteiten die je wilt ondernemen. Lees meer over het bepalen van je wereldreisroute.

Wat zijn de kosten voor een rondreis door Noorwegen?

Hoeveel kost een wereldreis nou eigenlijk? Dat is een lastige vraag, want het hangt af van zoveel factoren! Maar we kunnen wel een idee geven. Onze laatste wereldreis duurde een jaar en kostte ongeveer € 22.000 - € 25.000 per persoon. Lees hier hoeveel een wereldreis ongeveer kost.