vliegticket nep voorbeeld

Zo maak je een nep doorreis ticket: echt of als cadeau

Ga je op wereldreis of backpacken door landen en reis je met losse tickets? Dan moet je helaas vaak ook aantonen dat je het land weer verlaat. Dat kan met een los vliegticket die je niet neemt of met een nepticket. In dit artikel leggen we je uit wat zo’n nepticket is en hoe je die maakt.

Nep vliegticket maken

Aantonen dat je het land weer verlaat moet vaak door middel van een vliegticket waarop de douane kan zien dat je het land weer uit vliegt. Heb je dat niet? Dan kan krijg je geen visum on arrival en kan je het land niet in. Zonde natuurlijk.

Het kan zelfs voorkomen dat je in het land van vertrek niet eens mee mag met het vliegtuig als je geen ticket uit het land hebt. Zo werd ons in Sydney al gevraagd hoe wij van plan waren Bali te verlaten. Gelukkig hadden wij al een ticket van Java naar Sumatra geboekt binnen de 30 dagen dat wij in Bali zaten dus mochten we mee.

Maar wij snappen dat je niet altijd een goedkoop ticket kunt vinden of helemaal geen vliegticket wilt boeken omdat je niet weet wat je wilt (wij zijn uiteindelijk vanwege het weer en de vulkaan in Bali niet meer naar Sumatra gevlogen). In dit artikel leggen we je uit wat je opties zijn en hoe je een nepticket maakt.

Liever een goedkoop ticket boeken? Bekijk onze 10 tips voor het vinden van goedkope tickets.

3 methodes om een nep vliegticket te maken

Via Returnflights.net

Online vind je diverse websites waar je een nep vliegticket kan maken. Een daarvan is Returnflights.net.

Stap 1:- Ga naar deReturn Flight Webpage.

Stap 2:- Vul de details in maar zorg er wel voor dat je echte vluchtgegevens invult. Dat kan bijvoorbeeld op Skyscanner.

Stap 3:- Klik op ‘create ticket’ onderaan.

Zorg er wel voor dat je de regels van Returnflights opvolgt voordat je een nepticket aanmaakt.

  • Vlieg niet terug naar je eigen land. De persoon bij de incheckbalie kan achterdochtig zijn, omdat retourvluchten met dezelfde luchtvaartmaatschappij normaal gesproken goedkoper zijn.
  • Kies niet dezelfde luchtvaartmaatschappij voor je doorgaande ticket. Ze kunnen het bij de incheckbalie controleren.
  • Zorg ervoor dat je een geldige vlucht en vluchtdata / tijd invoert.
  • Nadat je je vliegticket hebt afgedrukt via de website van Returnflights, markeer dan je naam en vluchtbestemming met een marker. De persoon bij de incheckbalie zal het op prijs stellen en geen verdere details controleren.

Let op: wij hebben deze tickets niet zelf uitgeprobeerd bij de douane, dus kunnen niet garanderen dat het werkt. Ik hoor graag van je als je ervaringen hebt met deze website. Hieronder zie je hoe je ticket eruit komt te zien.

Zelf eentje maken via HTML

Maak een ticket door een echt ticket te bewerken. Je moet dan wel een HTML-kopie van elk van de vliegtickets hebben. Deze manier zorgt er voor dat je precies een duplicaat van een echt ticket krijgt. en meer bijgewerkt. U krijgt precies hetzelfde duplicaat van alle gewenste vliegtickets.

Niet alle luchtvaartmaatschappijen geven een html-ticket. Sommigen geven alleen PDF-bestanden. Deze methode zal dus niet altijd werken.

Om dit te doen, heb je een HTML-kopie van je vliegticket nodig. Bijvoorbeeld de HTML-pagina van het ticket van Return Flights.

Stap 1: – Open het ticket in een van de browsers. Google Chrome heeft de voorkeur.

Stap 2: – Klik nu met de rechter muisknop op het gedeelte dat je wilt bewerken en kies de optie Inspecteren.

Stap 3: – Daar zie je de velden die moeten worden bewerkt. Verander de veldwaarden in wat je maar wilt.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Top