Wereldreis fotodagboek week 50: reispauze in Kuala Lumpur én blauw haar

Joehoe! Hoe is het met jullie in het koude Nederland? Hier in Kuale Lumpur is het warm en rustig. De afgelopen week hebben we namelijk vrij weinig uitgevroten en het was HEERLIJK. We genieten namelijk van even helemaal niks doen.

Naar de bioscoop gaan (Star Wars en Jumani!), uit eten bij de Westerse tentjes, shampoos kopen van lastig te krijgen merken, naar de gym en even bijschrijven op de blog, dat was mijn week in een notendop. We ‘verhuisden’ van ons hotel in de leuke wijk Pudu in Kuala Lumpur (vol met streetfood tentjes!) naar onze nieuwe penthouse (zo voelde het): een gedeelde Airbnb appartement met faciliteiten in het gebouw zoals meerdere (!) zwembaden (zowel ‘normaal’ als infinity pool), een gym, een tennishal, supermarkt, restaurants, wasserette enz. Het voelde een klein beetje als luxe (maar dan binnen budget!). Vanuit de Airbnb kamer heb je zelfs uitzicht op de skyline van Kuala Lumpur en de Petronas Twin Towers! Net New York! Heel gaaf.

Schrijf je nu via mij in bij Airbnb en ontvang €30 credit!

Vind dit Airbnb appartement in Kuala Lumpur met infinity pool hier

Kuala Lumpur blijft leuk, zelfs na 5x

Hoewel ik al 5x in Kuala Lumpur ben geweest, blijft het een leuke stad. Ik vind het er zelfs veel leuker dan 10 jaar geleden!! En elke keer slaap ik op een andere plek in de stad en doe ik weer andere dingen. Dit jaar wederom shoppen, maar ook naar een park, streetart, de wijk Pudu uitkammen enz.

Mijn vriend, Luciano was helaas een paar dagen flink ziek dus ik heb veel alleen gedaan, zoals mijn haar in zeemeermin kleur laten verven! Dat verven wou ik al jaaaren, waarom? Geen idee, maar blauw haar heeft me altijd getrokken. Misschien omdat ik into anime ben. Ik vind Hatsune Miku (Japans fictief personage) en Asune in de anime Sword art online heel vet, misschien dat ik daardoor ben aangestoken. Waarom heb ik het niet eerder gedaan? Door het werk op kantoor vond ik het niet altijd passen (veel klantcontact, serieuze bedrijven). Dus ja waarom niet nu?

Maar goed, het fotodagboek van deze week!

Infinity Pools hebben altijd iets speciaals, vind je niet?
Lekker trainen in het Airbnb gebouw
Grote kaaameer <3
Met mijn haar kon ik het water niet in (slim). Daarom maar even poseren zonder water
De Batu Caves in Kuala Lumpur vind je achter flatgebouwen
Ja hoor, we moeten wel bijblijven
Whoo ooit charcoal brood gezien?
Daar gaat mijn vegetarisch dieet. Maarrrr ik eet wel steeds minder vlees!
Kerst in de malls. Blijft gek met 30+ graden
Ga ik het doen?
Tadaaa, daar is mijn zeemeermin haar

En wat vind je van Kuala Lumpur? Lijkt het je een leuke stad?

Huur jij wel eens een scooter op reis? Heb jij nog tips voor ons?