De Hot Tub: een unieke ervaring op het Brienzermeer

Op een mooie winterdag stapten we in een bestuurbare jacuzzi op het water en varen we op het Brienzermeer. Het water is ijsblauw en de bergtoppen rondom het meer bedekt met sneeuw. Een adembenemend uitzicht. We zetten de het nummer Afterglow van Ásgeir op en gooien nog wat hout in het kacheltje die het water in d jacuzzi verwarmd. Heerlijk om te relaxen in de jacuzzi, na een welverdiende wandeling. Wil jij dit nou ook? Lees dan snel verder.

Toen ik hoorde dat ik in voor een tweede keer in die hot tub zou gaan zitten werd ik direct enthousiast. Ik moet zeggen, voordat ik dit ging doen en erover las, leek het mij niet meteen iets. Maar toen ik de hot tub eenmaal zag en er zelf in zat, was ik verkocht. Het is één van de magische ervaringen die je in de herfst en winter meemaakt in Interlaken. Helemaal na een actieve dag in Zwitserland.

Wat is de hot tub

De hot tub is een boot gevuld met water van 38 graden. De boot wordt aangedreven door een elektromotor en je kunt hem zelf besturen. Je glijdt over het Brienzermeer, een ijskoud, helderblauw meer met een prachtig uitzicht op de bergen.

Het sturen is voor de meeste mensen geen probleem. Maar als ik aan het stuur “sta”, draaien we constant rondjes. Het blijkt moeilijker dan ik dacht! Ook de tweede keer is het geen succes en raak ik in duidelijk in paniek als we 360° blijven ronddraaien. Het is duidelijk, mijn taak is niet die van een kapitein maar genieten van mijn drankje onder de lichtslinger en de omgeving van de Brienzersee. Het is het perfecte einde van een actieve dag.

Als de zon ondergaat beseffen wij ons dat we het beste tijdstip in de HotTug hebben. Op finse deuntjes (dat vond iedereen passend bij de sneeuw) uit de Bluetooth box, glijden we met een glaasje wijn in de hand, onder een lichtslinger in een verwarmd badje over het meer. Beter dan een actieve dag op deze manier eindigen bestaat er bijna niet. 

Is het wat voor jou?

De hot tub-ervaring was een van de meest ontspannende en onvergetelijke ervaringen (want 2x!) die ik ooit heb gehad. Het is een perfecte manier om een actieve dag in de omgeving van Interlaken af te sluiten. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een unieke en ontspannende manier om de natuur te ervaren. Want dat verdien je zeker na een avontuurlijke dag toch?

Zoveel betaal je voor een jacuzzi-ervaring

De Hot Tub boeken kan vanaf € 264,43 voor 3 personen. Raadpleeg de website van Pirate Bay voor alle, relevante prijzen en wat je het beste kunt dragen! Vergeet zeker niet je GoPro mee te nemen!

PersonenDuurPrijs (CHF)Prijs (EUR)
Tot 31,5 uur255264,43
Prijs

FAQ