De beste skeelers voor beginnende volwassenen

Welke skeelers je nodig hebt als beginnende volwassene verschilt in principe niet veel van andere beginners. Het hangt er vanaf wat je met je skeelers wilt gaan doen. Ben je een beginnende skater of skelleraar en heb je nog niet voldoende balans om op skeelers of inline skates te blijven staan? Kies dan voor rolschaatsen, rolschaatsen bieden namelijk veel stabiliteit! Wil je vooral recreatieve tochtjes maken, dan zijn skeelers of inline skates echt iets voor jou. Ze zijn wendbaar en hebben een goede demping, waardoor het skeeleren op asfalt ook lekker voelt (behalve op hard asfalt, maar dat is voor geen enkele wiel lekker).

Oxelo fit 100

De Oxelo fit 100 dames skeelers zijn ideaal voor beginnende volwassen skeeleraars die op zoek zijn naar een betaalbare skeeler. Deze skeelers zijn geschikt voor voor korte tochten (tot 10 km) en geven goede ondersteuning. De skeelers hebben een comfortabele boot, ondersteuning en rollen fijn.

Voordeel: goede prijs – kwaliteitsverhouding
Prijs: € 49,95
Details en prijzen

De Oxelo fit 100 heren skeelers zijn ideaal voor beginnende volwassen skeeleraars die op zoek zijn naar een betaalbare skeeler. Deze skeelers voor mannen zijn geschikt voor voor korte tochten (tot 10 km) en geven goede ondersteuning. De skeelers hebben een comfortabele boot, ondersteuning en rollen fijn.

Voordeel: goede prijs – kwaliteitsverhouding
Prijs: € 49,95
Link naar webshop: Details en prijzen

Zwarte skeeler

De Playlife Aztec Skate is een ideale skate voor beginnende volwassenen door een hardboot schoen die comfortabel zit en veel steun aan de enkel en voet biedt.

Voordeel: goede prijs – kwaliteitsverhouding
Prijs: € 109,95
Link naar webshop: Details en prijzen

Welke maat skeelers heb je nodig

De juiste maat is erg belangrijk. Ze mogen niet te groot zijn, want dan krijg je sneller blaren omdat je erin gaat glijden. Daarnaast heb je minder control in grote skeelers en verlies je sneller je evenwicht. In te kleine skeelers zitten je voeten klem en krijg je sneller last van je tenen of een voet dat gaat slapen.

Zo kies je de juiste maat skeeler:

 1. Schuif je voet helemaal naar voren in de schoen

 2. Steek je vinger achterin de skeeler

  Kun je nog een vinger tussen de hiel en de hak steken? Dan heb je de juiste maat skeelers

Bij de meeste skates staat een maattabel, hierin kun je kijken welke maat er bij de lengte van jouw voet hoort!

Ben je op zoek naar een reisorganisatie voor een op maat gemaakte reis, een individuele reis of een groepsreis? Bekijk dan een selectie van onze favoriete reisorganisaties

Wanneer je iets koopt via links op onze website, dan steun je ons zonder dat het jou iets extra's kost en zo kunnen wij onze content gratis houden. Niks boeken maar heb je iets aan onze content gehad? Dan kun je ons een kopje koffie donerenDankjewel voor je steun. ♥️

24 gedachten over “De beste skeelers voor beginnende volwassenen”

 1. Wat een toffe slippers, jaaaaa die vind ik echt heeel leuk!! Leuk dat je de go-pro bent gaan proberen. Fijn om er een te hebben! Ik ben trouwens benieuwd naar de Letters…. Heel vaak een Y? Ik ga denken;)!

 2. Awesome dat je naar Tomorrowland gaat :D Leuke foto’s en hopelijk gaat die writers block snel over!

 3. Ai, hoop dat je soort van writers block snel over is. Ooit komt er een einde aan je scriptie!!! Tof bandje van Brunotti trouwens. Hier ook geen spannende dingen gedaan. Misschien een poging tot suppen doen volgende week. Eindelijk weer eens op een plank staan!!!

 4. Haha herkenbaar, maar foto’s zijn altijd leuk ja! Ben benieuwd wat voor post dat wordt dan, van je laatste foto!

 5. awesome broer heb jij. En die writersblock heeft met stress enzo te maken. Komt goed. Wanneer is de deadline?

 6. Ooooh ik ken het gevoel zo goed. Die scriptie helpt m’n blog nog eens om zeep. Heel veel succes met de laatste loodjes!

  xx

 7. Oh meid, it happens to the best of us :-) No stress, effe tijd pakken, en dan komt de inspiratie wel vanzelf terug.

 8. Aaah, dat herinner ik me nog wel toen ik mijn onderzoek deed. Mijn hoofd was zo vol dat er voor andere dingen niet zo veel meer overbleef ;) En ik heb mijn Defqon bandje van vorig jaar in NZ afgeknipt. Die zat er toen ook al bijna een jaar om, maar hij werd een beetje vies ;-) Heel veel success met je scriptie, you can do it! En geniet maar lekker van het lonboarden en je toffe tuin en je smoothies. Dan komt het helemaal goed!

 9. Leuk overzicht, toffe foto’s. Fijn dat je nu een blender hebt! En de inspiratie komt vast vanzelf weer. Succes nog even met je scriptie!

 10. Why so serious op The Joker manier he;) haha
  Ach hebben we allemaal wel eens toch! Hoe dan ook toch weer wat leuke dingetjes, die Jurassic Park in je tuin is erg leuk haha, en wat lief dat je die blender hebt gekregen! Ik doe het ook altijd met m’n staafmixer, maar een blender is toch net ietsjes makkelijker daarvoor:)

 11. Ugh, scripties. Ik ben zo blij dat ik ben afgestudeerd! Dat ding heeft me ook echt in de weg gezeten. Leuke fotootjes! Ik heb die slippertjes ook! :D

Reacties zijn gesloten.