Finland

Reistips en blog over Finland

Finland

Finland is een droomlocatie voor liefhebbers van reizen, natuur en avontuur. Dit land biedt een unieke combinatie: van dichte, groene bossen tot uitgestrekte, bevroren meren. Je komt er oog in oog te staan met fascinerende wilde dieren, zoals rendieren in Lapland of de zeldzame bruine beer in de Finse wildernis. Er is een overvloed aan activiteiten: maak een sneeuwscootertocht door het besneeuwde landschap, ga kajakken in de duizenden meren, bewonder het noorderlicht vanuit een glazen iglo, of verken de serene schoonheid van de Finse archipel. Duik in de rijke cultuur en geschiedenis van de Sami-bevolking in het noorden. Finland wacht op je met open armen en belooft avonturen die je hart zullen verwarmen en je ziel zullen raken!

Roadtrips (coming soon)

Kosten (coming soon)

Finland tips

Finland

Finland is een land van natuurlijke schoonheid. De uitgestrekte bossen, de adembenemende meren en de ruige fjorden zijn een lust voor het oog. Backpackers kunnen hier heerlijk wandelen, fietsen of kamperen.

  • Helsinki, de hoofdstad van Finland, is een levendige stad met een bruisende cultuurscene.
  • Rovaniemi staat gekend als het hart van Fins Lapland en ligt vlak op de poolcirkel.
  • Levi is een populaire wintersportbestemming in Lapland. Er zijn kilometerslange pistes om te skiën en te snowboarden, evenals andere winterse activiteiten zoals sneeuwscootersafari’s en rendiersafari’s.
  • Nuuksio National Park is een prachtig natuurpark ten noorden van Helsinki. Er zijn veel wandelpaden, meren en bossen om te verkennen.

Zoek jouw volgende ervaring

Plan je reis

Vluchten naar Finland

Reizen naar Finland