De 5 mooiste kurken wereldkaarten voor aan de muur!

Een wereldkaart aan de muur is een leuke manier om te dromen over bestemmingen die je nog wilt bezoeken. Zo heb je de bekende kras wereldkaart en een kurken wereldkaart waar je al je reizen kunt bijhouden door de bijgeleverde pinnetjes.

Luckies Kurken wereldkaart

Op mijn nieuwe kurken wereldkaart kan ik al mijn reizen bijhouden door  foto’s vast te pinnen. Deze prikbord wereldkaart bestaat uit verschillende zelfklevende werelddelen, die je zelf in de goede volgorde kunt opplakken.

Met de bijgeleverde pinnetjes kun je foto’s op het prikbord pinnen en zo op een leuke manier laten zien waar je bent geweest. De kurken wereldkaart hangt ook erg gaaf op mijn bruine muur door het ton-sur-ton effect.

Woody Map XL Kurken Wereldkaart

Deze kurken wereldkaart van Woody Map XL lijkt op de bovenste, maar dit is echt een prikbord met zwarte werelddelen. Het voordeel ten opzichte van de Luckies wereldkaart is dat je deze wereldkaart gemakkelijker ophangt omdat het één onderdeel is. Ook kun je de foto’s buiten de wereldkaart pinnen.  

Cork push pin wereld kaart

Dit kurken werelkaart is een unieke en stijlvolle wereldkaart. Markeer landen waar je geweest bent en waar je naartoe wilt.

De kaart is handgemaakt van duurzaam materiaal en landen, hoofdsteden, rivieren, meren en Country boarders zijn geïllustreerd op de kaart. 

 169,47-,* bij Etsy

Zwarte kurken wereldkaart

Deze kaart van kurk is onze favoriet. De kaart staat heel stylish in je werkkamer en je kunt natuurlijk pinnetje (met polaroid foto’s) op prikken. Dankzij de planken kun je deze kaart overal in huis ophangen!

Overigens heeft Etsy een hele grote collectie van prachtige (kurken) wereldkaarten dus het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen!

€ 76,99-,* bij Etsy
Bekijk alle Etsy wereldkaarten

Wereldkaart kurk zwarte achtergrond

Woody Map

Met deze kurken wereldkaart geef je je huis een vintage en retrotint. Ook leuk als cadeau voor kinderen om spelenderwijs aardrijkskunde te leren!

Meer leuke cadeautjes?

36 gedachten over “De 5 mooiste kurken wereldkaarten voor aan de muur!”

 1. Ik heb wel eens aan zoiets zitten denken om te ‘pinnen’ waar mijn postcrossingkaarten vandaan komen. Maar aan de andere kant zit hij dan misschien heel snel, heel erg vol.

 2. Thanks voor deze tip, als ik weer een eigen huisje heb móet deze aan de muur!
  Heel tof en handig!

  Wat hangt hij ook mooi in je huisje!

 3. Deze is ook leuk zeg! Ik heb een travel map waarbij je de landen waar je geweest ben weg kan krassen, maar deze vind ik ook erg leuk!

 4. Mooi! Deze versie heb ik nog nooit gezien! Hij lijkt wel klein. Ik wil zelf een hele grote wereldkaart aan een muur hangen en dan ook alle plekken pinnen. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award. Kan zijn dat je hem al eerder heb gekregen, maar ik wilde mijn favoriete blogs van dit moment selecteren. En daar ben je een van :)! Kijk maar wat je ermee doet ;)

 5. Wat ontzettend tof zeg! Ik vind dat ook altijd zo leuk om te zien op Facebook bij je plaatsen haha, maar dit is natuurlijk veel leuker!! xx

 6. ooooh dit vind ik nou leuk (en ook nog leuk om te geven). Een gewone wereldkaart is ook zo gewoon, maar dit gaat om mijn lijst.

 7. Jeetje, wat staat dat mooi! Wat jammer dat het niet goed plakt, dat lijkt me wel handig. Hmm ik heb hem al eens eerder gezien en blijf hem leuk vinden. Als ik een keer geld over heb misschien toch maar kopen :)

 8. Kun je niet wat meer pinnetjes erbij bestellen en dan misschien in een andere kleur bijvoorbeeld, voor je vriend? Ik vind hem echt super! Ik heb momenteel al een wereldkaart aan de muur, maar als ik die niet had zou ik er ook wel zo-eentje willen hebben ;) X

 9. Wat is dit super tof! Zit er ontzettend leuk uit en ook gewoon heel erg leuk om te hebben natuurlijk. Hier ga ik ook eens over nadenken.

 10. Ooh ik zag hem voorbij komen op FB en dacht: die moet ik hebben! Super tof! Zou je hem eigenlijk kunnen verven? Ik heb de good old scratch map, maar vind deze stiekem ook wel heel erg tof! Haha en dat je geen pinnetjes wil geven aan de landen van je vriend; hilarisch. Wij scratchen alleen af wat we samen gezien hebben ;-) Maar kun je geen extra pinnetjes bestellen? Of andere kopen? Hoe dan ook: leuk leuk, ik ben fan!

 11. Zo jammer dat het schijnbaar niet zo stevig is / goed blijft hangen! Ik hoop dat dat uiteindelijk meevalt, want ik vind ze echt heel tof :) En ik zag gisteren toevallig dat mijn nieuwe buurjongen er ook een aan de muur heeft hangen! Ahhhh, fijn.

 12. Hij is zo, zo, zo leuk!! En wat heb je een super review gegeven. Ook dat stukje waar je kwaliteit en geluk beoordeeld vind ik origineel en heel goed bedacht. Jammer dat de kwaliteit matig is… staat dan wel een geluksfactor tegenover van 10, maar toch. Ondanks dat je een stuk wereld steeds op de grond vind, toffe wereldkaart!

 13. Oeh wat leuk! Staat leuk zo aan de muur, ook helemaal mooi met dat bankje en je gave aktetas! Ik kan er beter geen een aanschaffen, ik zou me dan steeds bewust gemaakt voelen van al die lege stukken waar je nog niets iets hebt kunnen pinnen;) En NY is straks inderdaad een mooie toevoeging!

 14. Gaaf! Vrienden van ons hebben zo’n enorm canvas met wereldkaart van Ikea en daarop met spelden in groen (hij) en rood (zij) al hun reizen aangegeven. Supervet! Stiekem wil ik dat ook wel maar ben bang dat het supervol wordt gelijk. Vind dit ook wel heel gaaf zeg!

 15. Very cool! Heb er nooit aan gedacht om zoiets aan de muur te hangen maar ben nu al een paar mooie varianten hierop tegen gekomen.

 16. Leuke wereldkaart! Deze ben ik nog niet eerder ergens tegen gekomen. Tot nu toe gebruik ik alleen de digitale variant van Tripadvisor :-)

Reacties zijn gesloten.