De 5 mooiste kurken wereldkaarten voor aan de muur!

Een wereldkaart aan de muur is een leuke manier om te dromen over bestemmingen die je nog wilt bezoeken. Zo heb je de bekende kras wereldkaart en een kurken wereldkaart waar je al je reizen kunt bijhouden door de bijgeleverde pinnetjes.

Luckies Kurken wereldkaart

Op mijn nieuwe kurken wereldkaart kan ik al mijn reizen bijhouden door  foto’s vast te pinnen. Deze prikbord wereldkaart bestaat uit verschillende zelfklevende werelddelen, die je zelf in de goede volgorde kunt opplakken.

Met de bijgeleverde pinnetjes kun je foto’s op het prikbord pinnen en zo op een leuke manier laten zien waar je bent geweest. De kurken wereldkaart hangt ook erg gaaf op mijn bruine muur door het ton-sur-ton effect.

Woody Map XL Kurken Wereldkaart

Deze kurken wereldkaart van Woody Map XL lijkt op de bovenste, maar dit is echt een prikbord met zwarte werelddelen. Het voordeel ten opzichte van de Luckies wereldkaart is dat je deze wereldkaart gemakkelijker ophangt omdat het één onderdeel is. Ook kun je de foto’s buiten de wereldkaart pinnen.  

Cork push pin wereld kaart

Dit kurken werelkaart is een unieke en stijlvolle wereldkaart. Markeer landen waar je geweest bent en waar je naartoe wilt.

De kaart is handgemaakt van duurzaam materiaal en landen, hoofdsteden, rivieren, meren en Country boarders zijn geïllustreerd op de kaart. 

 169,47-,* bij Etsy

Zwarte kurken wereldkaart

Deze kaart van kurk is onze favoriet. De kaart staat heel stylish in je werkkamer en je kunt natuurlijk pinnetje (met polaroid foto’s) op prikken. Dankzij de planken kun je deze kaart overal in huis ophangen!

Overigens heeft Etsy een hele grote collectie van prachtige (kurken) wereldkaarten dus het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen!

€ 76,99-,* bij Etsy
Bekijk alle Etsy wereldkaarten

Wereldkaart kurk zwarte achtergrond

Woody Map

Met deze kurken wereldkaart geef je je huis een vintage en retrotint. Ook leuk als cadeau voor kinderen om spelenderwijs aardrijkskunde te leren!

Meer leuke cadeautjes?

Scroll naar boven