De 5 leukste survival cadeaus voor kinderen

Op zoek naar een cadeau voor je avontuurlijke zoon, dochter, neefje of nichtje? Geef hem of haar dan iets leuks cadeau voor survivallen. Bekijk op Lone Drifters 5 tips voor de leukste cadeau’s voor survivalkids.

Kinderzakmes

Een mes hoor ik je denken. Nou dat kan prima want er zijn speciale kinderzakmessen te koop. Het First Pocket Knife van Kikkerland bijvoorbeeld, is geschikt voor kinderen die voor het eerst gaan kamperen of survivallen.

Bekijk de First Pocket Knife voor kids (Bol.com).

Zelf vuur maken met de Firesteel

Kinderen houden nou eenmaal van vuur maken. Daarom is de fire steel de ideale cadeau voor je survival kind. De firesteel is een soort van magnesium stick waarmee je in alle weersomstandigheden vonkjes kunt maken en dus vuur maakt. Het cadeau is ideaal als je gaat survivalen maar ook tijdens een trektocht en kampeertrip.

Light My Fire fireSteel Bio Army (1)

Bekijk verschillende fire steels (Bol.com) of deze op Decathlon

Hangmat

Hoe tof is je eigen hangmat! Helemaal perfect bij het survivalen, met je eigen tent. Deze DD Hammocks is een sterke, lichtgewicht camping-hangmat en is geschikt voor een scala aan toepassingen, van vrije tijd tot wild kamperen.

Het grote survival handboek

Het grote survival handboek is de must have voor survival kids. In dit lees en opzoekboek vind je leuke onderwerpen als:

Hoe kun je het weer voorspellen, een schuilplaats bouwen, een vuurtje maken zonder lucifers (tip: fire steel ;-)) etc.

Horloge met stappenteller

Motiveer je kinderen om in beweging te blijven en dit bij te houden. Hoe kan dit beter dan tijdens een survival of wandeltochtje. Voor noodgevallen is het mogelijk om snel het telefoonnummer van je kind te raadplegen op de Vívofit jr. 3.

De kindvriendelijke activity tracker met kleurrijk display, ontwerp en unieke weergave-opties heeft een vervangbare batterij (die je zelf kan vervangen) met een batterijduur van maximaal 1 jaar.

Een andere betaalbare stappenteller voor de kids is de Ace 3. Een kleurrijke horloge om je kind te motiveren te bewegen. Het horloge volgt naast de activiteit ook de slaap. De batterijduur is wel 8 dagen.