Ken je GetYourGuide of Viator? Voor outdoorliefhebbers is er nu ook Manawa, de site voor het boeken van outdoor- en avontuurlijke activiteiten. Met meer dan 8000 ervaringen, van een hondensledetocht tot zweefvliegen door een grot, vind je hier altijd iets voor jouw reis.

Onvergetelijke momenten op reis

Manawa biedt een breed scala aan activiteiten, van populair tot bijzonder. Zo kun je een rendierboerderij bezoeken in Lapland, je eerste free dive doen of een tarzan jump maken in Costa Rica.

Manawa: kleinschalig genieten in Lapland

Wij testten Manawa in Lapland en boekten een ervaring naar een rendierboerderij in Levi. De ervaring was prima geregeld en we hebben een onvergetelijke dag gehad. Het boeken gaat eigenlijk heel intuïtief.

De rendierboerderij was kleinschalig en gemoedelijk. We werden hartelijk ontvangen door een van de rendierherders, die ons alles vertelde over het leven van de rendieren. We kregen een rondleiding over de boerderij en mochten rendieren voeren en aaien (tip: dat doe je op de rug!).

Daarna gingen we op pad voor een korte rendiertocht door de sneeuw. Het was een magische ervaring om tussen de witte dennenbomen door te rijden, maar ik vond het ergens ook wel zielig voor de rendieren. Gelukkig was het een hele korte rit van een kilometer rondom de boerderij. De volgende keer ga ik zeker weer bij Manawa boeken, want het platform biedt bijzondere ervaringen aan en het boeken gaat eigenlijk heel smooth.

YouTube video

Conclusie

Manawa is een geweldige site voor outdoorliefhebbers die op zoek zijn naar onvergetelijke momenten op reis. Met een breed scala aan activiteiten en een gebruiksvriendelijke website is het de perfecte plek om je volgende avontuur te boeken.

Scroll naar boven