Azië

Azië

Van witte stranden tot rijstvelden. Azië en met name zuidoost-Azië is al vanaf de jaren ’70 een populaire bestemming onder backpackers! De landen in Zuidoost-Azië liggen relatief dicht bij elkaar en hebben allemaal een eigen cultuur. Dit maakt dit deel van de wereld een populaire bestemming voor backpackers.

Azië

Azië is echt een plek zoals geen ander, met zoveel verschillende dingen om te zien en te doen! Stel je voor: bruisende, drukke steden waar op elke hoe iets anders gebeurd, prachtige plekken in de natuur waar nog geen mens voet heeft gezet, oude schatten die verhalen vertellen van duizenden jaren geleden, en stranden zo mooi dat je ze bijna in geen enkel vakantieplaatje terugziet. Het maakt niet uit waar je van droomt of wat je leuk vindt om te doen, in Azië vind je het allemaal. Dit continent wacht op jou om ontdekt te worden en belooft avonturen die je nooit meer vergeet.

  1. Duiken in de Similan-eilanden, Thailand: Ontdek de fascinerende onderwaterwereld van een van de beste duiklocaties ter wereld, waar je betoverd wordt door kleurrijke koraalriffen en een levendige verscheidenheid aan zeeleven.
  2. Trekken in de Himalaya, Nepal: Begeef je op een avontuurlijke tocht door de adembenemende landschappen van de Nepalese Himalaya, waar je de majestueuze toppen en serene bergdorpjes kunt verkennen.
  3. Surfen in Bali, Indonesië: Neem de uitdaging aan op de beroemde golven van Bali, een paradijs voor surfers van alle niveaus.
  4. Kajakken in Ha Long Bay, Vietnam: Peddel door het schilderachtige water van Ha Long Bay en ontdek de talloze kalkstenen eilanden en verborgen grotten.
  5. Trekken in de Annapurna-regio, Nepal: Maak een meerdaagse trektocht door de diversiteit van de Annapurna-regio, waar je door dichte bossen, over hoge passen en langs sprankelende bergmeren wandelt.

Plan je reis

Vluchten naar Azië