Tempel Japan

Cambodja

China

Filipijnen

Indonesië

Japan

Tempel Japan

Jordanië

Laos

Maleisië

Palmbomen op eiland Maleisie

Singapore

Thailand

Drone foto Phi Phi eilanden

Vietnam

Halong Bay met boten

Zuid-Korea

Tickets & Tours

Over Azië

Azië is het grootste continent ter wereld en herbergt een diversiteit aan landen, waaronder Afghanistan, India, China, Japan, Indonesië, en vele anderen. Het continent heeft een rijke geschiedenis, cultuur en adembenemende landschappen: van majestueuze bergen tot uitgestrekte woestijnen en weelderige jungles. Daarnaast biedt Azië een schat aan oude beschavingen, architecturale meesterwerken, religieuze tradities en culinaire hoogstandjes die de smaakpapillen prikkelen.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste reistijd voor Azië?

De beste reistijd voor Azië varieert per regio. Over het algemeen is het droge seizoen ideaal voor Zuidoost-Azië (november-april), terwijl het voor Zuid-Azië het beste is om te reizen tijdens het droge seizoen (oktober-maart). In Oost-Azië zijn de lente en herfst prettige periodes (april, mei, september, oktober). Voor het Midden-Oosten zijn het voor- en najaar vaak ideaal. Onderzoek het specifieke klimaat van je bestemming en overweeg je persoonlijke voorkeuren bij het plannen van je reis.

Welke valuta gebruiken ze in Azië?

In Azië worden verschillende valuta gebruikt, waaronder Japanse Yen (JPY), Chinese Yuan (CNY), Indiase Roepie (INR), Zuid-Koreaanse Won (KRW), Indonesische Rupiah (IDR), Thaise Baht (THB), Maleisische Ringgit (MYR), Vietnamese Dong (VND), Filipijnse Peso (PHP), en Singaporese Dollar (SGD).

Wat zijn de kosten voor een rondreis door Azië?

De kosten voor een rondreis door Azië variëren, afhankelijk van je stijl van reizen en de duur van je reis. Maar ook de bestemming in Azië kan erg verschillen in prijs. Over het algemeen is Azië een budgetvriendelijke bestemming. Gemiddeld kun je rekenen op € 40,- - € 80,- per dag, afhankelijk van het land en je reisstijl. Zuidoost-Azië is vaak goedkoper dan ontwikkelingslanden in Oost-Azië.