De ultieme paklijst voor trailrunnen: wat neem je mee 

Je denkt misschien wel: waarom een paklijst voor trailrunning? Trailrunning is om vele redenen anders dan hardlopen op verharde wegen. De ene keer loop je door de modder, dan ploeter je door struiken en soms regent het terwijl het uren later donker en warm is. Je raadt het al: trailrunnen vraagt om een speciale paklijst. In deze guide voor trailrungear deelt Luciano zijn essentiële trailrunningpaklijst. Wat is onmisbaar, wat gaat er absoluut mee in zijn tas en wat moet je niet meenemen? 

Er zijn zoveel verschillende soorten terreinen om op te trailrunnen. Dat maakt trailrunnen superleuk, maar absoluut ook uitdagend. Het ene moment kan je over een mooi egaal pad lopen. Maar dat leuke pad kan zo in een rotsachtig pad veranderen en met modder kan het zelfs erg glad worden. Reden dus om goed voorbereid te zijn op jouw trailrun. 

Cadeautje

Krijg nu korting op je hardloopkleding bij Alltricks.nl met de code XMASRUN10

Paklijst trailrunnen

Paklijst Luciano’s 100 kilometer in Zweden (Kullamannen)

Tip: Is dit je eerste trailrun of heb je nog niet alles in de kast liggen? De meeste spullen kun je prima bij Decathlon bestellen. Hier verkopen ze spullen van goede kwaliteit voor een niet al te hoge prijs.

Ben je op zoek naar een reisorganisatie voor een op maat gemaakte reis, een individuele reis of een groepsreis? Bekijk dan een selectie van onze favoriete reisorganisaties

Wanneer je iets koopt via links op onze website, dan steun je ons zonder dat het jou iets extra's kost en zo kunnen wij onze content gratis houden. Niks boeken maar heb je iets aan onze content gehad? Dan kun je ons een kopje koffie donerenDankjewel voor je steun. ♥️