Romantische cadeaus voor reizigers (Valentijnsdag!)

Valentijnsdag. Het is het moment om een romantisch cadeau te geven. En als de gelukkige hij of zij gek is op reizen, wat is er leuker dan een romantisch cadeau voor deze reiziger? En het leuke: de meeste cadeaus zijn vandaag besteld en morgen in huis of digitaal te ‘geven’.

Een paspoorthouder

Een paspoorthouder is ideaal om de paspoort van een fanatieke reiziger heel te houden. Tegenwoordig kun je namelijk veel langer met een paspoort doen (10 jaar), wat ervoor zorgt dat deze snel beschadigd raakt.

Vandaag besteld, morgen nog in huis!

Instax Polaroid Camera

Een Instax camera is ideaal voor de leuke kiekjes. En je foto komt er direct uitrollen. De foto’s zijn leuk om op te hangen aan de koelkast en een must voor elke reiziger.

Een zorgvuldig samengesteld bloemetje

Maak indruk op je valentijn (of jezelf!) met de special edition valentijnsbos: gevuld met de tulp, een kersenbloesemtak en andere romantische bloemen van het seizoen. De bos is extra gevuld, luxe verpakt en komt met een persoonlijk kaartje.

Vóor 19.00 uur vij Bloomon besteld, morgen bezorgd.

Bloemen in een vaas
Foto via oui-magazine.be

Een Surprise reis (voor later)

Ken je srpsr.me? Bij Srprs.me kun je een reisje boeken met bestemming onbekend. Dat kan binnen Nederland, Europa, de zon, een auto- of vliegreis. Er is voor elke type reiziger wel iets leuks te vinden. Hoe Srprs. me werkt?

  • Vliegreis: Geef door vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken en welk type accommodatie bij jou past. Meer voorkeuren of een bestemming uitsluiten? Geen probleem! We regelen graag een fantastische ervaring voor je.
  • Autoreis: Bepaal zelf hoelang jullie op pad willen. Je kunt ook bestemmingen uitsluiten, mocht je bijvoorbeeld al te vaak naar Londen zijn geweest, om maar een voorbeeld te noemen. En het fijne? Je kunt extra wensen zoals een babybedje, doorgeven!

De srpsm.me cadeaubonnen zijn al vanaf 50 euro verkrijgbaar en ook ‘digitaal’ te geven!

Spullen met de wereldkaart erop

Bij de Zwerver verkopen ze leuke spulletjes met een wereldkaart erop. Wat dacht je van een wereldkaartmagneet, theedoek, kussen of een oude schoolkaart?

Zakmes voor je vriend

Ik weet niet hoe het met jullie vriendjes zit, maar mijn vriend kun je heel blij maken met een zakmes. Hij kan er niet genoeg van hebben. Bij Bol.com hebben ze vaak nog vandaag besteld, morgen in huis.

Dagjes snowboarden/skiën

Voor de sportievelingen is een ski- of snowboard dag een hele leuke tip Waar je dat kunt doen lees je op onze blog: Indoor snowboarden en skiën in Nederland: hier doe je dat.

Relaxen in de spa

Ga gezellig een dagje samen relaxen bij een spa in Nederland. De leukste spa’s & sauna’s in Nederland hebben we op een rijtje gezet.