Golfsurfen

Surftips

Pauanui
GolfsurfenOutdoor Lifestyle

De leukste surfponcho’s voor volwassenen

Lone surfer die uit het water komt
Golfsurfen

Ontdek Single Swell: een surf & chill surfvakantie voor sportieve singles van 23 tot 35 jaar

Golfsurfen

Dit zijn de beste surfspots van Europa

Kitesurfers in de lucht
GolfsurfenNederland

Ontdek de surfspot van Midden-Nederland: Telstar Beach

Golfsurfen

Surfen in Scheveningen

surf strand Zandvoort
Golfsurfen

Surfen in Nederland: dé surfspots en handige beginnertips

Golfsurfen

Surfen is een sport die perfect past bij de avontuurlijke geest van liefhebbers van reizen, outdoor en natuur. Of je nu de golven van Australië trotseert of de branding verkent langs de kusten van Nieuw-Zeeland, surfen biedt een manier om de adembenemende diversiteit van de bestemming te ervaren. Terwijl je op zoek bent naar de perfecte golf, ontdek je betoverende landschappen.

Surfen op reis opent deuren naar nieuwe avonturen en culturen. Of je nu langs de kusten van Australië reist, de golven van Hawaï bedwingt of de stranden van Costa Rica verkent, surfen verbindt je met lokale gemeenschappen en laat je de wereld op een unieke manier ervaren.

  • Surfen in Bells Beach, Australië: Laat je surfskills zien op de legendarische golven van Bells Beach in Victoria, Australië.
  • Surfen in Jeffreys Bay, Zuid-Afrika: Ervaar de ongerepte golven van een van ‘s werelds beste surfspots in Jeffreys Bay, bekend om zijn lange rechterhand.
  • Surfen in Pipeline, Hawaï: Waag je aan de legendarische golven van Pipeline op het eiland Oahu, een mekka voor ervaren surfers van over de hele wereld.
  • Surfen in Hossegor, Frankrijk: Ontdek de wereldberoemde breaks van Hossegor aan de Atlantische kust van Frankrijk, een paradijs voor surfers, vooral in de herfst.
  • Surfen in Tamarindo, Costa Rica: Geniet van de relaxte sfeer en de perfecte golven van Tamarindo aan de Pacifische kust van Costa Rica, ideaal voor surfers van alle niveaus.
  • Surfen in Santa Cruz, Californië, Verenigde Staten: Verken de diverse breaks van Santa Cruz, een klassiek surfgebied in Californië dat bekend staat om zijn consistentie en variëteit aan golven.
  • Surfen in Taghazout, Marokko: Ontdek de verborgen parels van de Atlantische kust van Marokko bij Taghazout, een opkomende surfbestemming met perfecte golven en een relaxte sfeer.
  • Surfen in Bali, Indonesië: Verken de tropische stranden en wereldklasse breaks van Bali, een waar paradijs voor surfers met een grote verscheidenheid aan spots voor alle niveaus.
  • Surfen in Ericeira, Portugal: Ontdek de Europese surfhoofdstad Ericeira, met zijn legendarische breaks en relaxte sfeer, perfect voor een surftrip langs de Atlantische kust.