Drone foto Phi Phi eilanden

Tickets & Tours

Over Thailand

Thailand is een van de meest populaire reisbestemmingen ter wereld - Twintig jaar geleden werd het als 'gedurfd' beschouwd om naar Thailand te reizen. De tijden zijn zeker veranderd. Van de majestueuze vijfsterrenhotels in Bangkok tot eenvoudige strandhutten op Koh Samui of Koh Samet, er zijn veel accommodatiekeuzes. Van de prachtige vlaktes en heuvels van de Gouden Driehoek tot de witte zandstranden van Phuket, Samui en Krabi, het koninkrijk straalt schoonheid uit. Thailand heeft zoveel te bieden dat één bezoek nooit genoeg is - je zult keer op keer terug willen komen en meer willen ontdekken.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste reistijd voor Thailand?

De beste tijd om Thailand te bezoeken is van november tot en met februari, wanneer het weer koeler en droger is. Het hoogseizoen is van december tot en met januari, wanneer het weer op zijn best is en de drukte het grootst is. Als je de drukte wilt vermijden, kun je beter reizen in de maanden mei tot en met september, hoewel het dan wel warmer en natter kan zijn.

Welke valuta gebruiken ze in Thailand?

De currency van Thailand is de Thaise Baht (THB). De belangrijkste luchthaven van Thailand is Suvarnabhumi Airport (BKK) in Bangkok, die verbindingen heeft met vele internationale bestemmingen.

Wat zijn de kosten voor een rondreis door Thailand?

De kosten van een rondreis in Noorwegen kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het seizoen, het type accommodatie dat je kiest, het transport dat je gebruikt, de activiteiten die je onderneemt en je reisstijl.Als richtlijn kun je verwachten dat de kosten voor een rondreis in Noorwegen ongeveer tussen de €50,- en €200,- per dag liggen

Welke taal spreken ze in Thailand?

De officiële taal van Thailand is Thais, maar Engels wordt ook veel gesproken en begrepen, vooral in toeristische gebieden.