Turkije

Turkije

Turkije

Van het bruisende Istanbul tot de adembenemende kusten en het majestueuze Taurusgebergte. Stel je voor: Istanbul, een stad die letterlijk op twee continenten ligt, is als een levend museum vol geschiedenis en cultuur. Je kunt er dwalen door smalle straatjes, de geur van kruiden opsnuiven op de bazaars, en de indrukwekkende architectuur bewonderen.

Turkije tips

Zoek jouw volgende ervaring

Turkije

In Turkije vind je een mix van oud en nieuw, van geschiedenis en het leven van nu. Het is een unieke ervaring die je nergens anders vindt. Voor wie van actie en natuur houdt, heeft dit land zoveel te bieden. Je kunt er bijvoorbeeld gaan wandelen in het indrukwekkende Taurusgebergte, waar je langs steile kliffen en door groene valleien trekt. Of wat dacht je van paragliden boven de blauwe wateren van Ölüdeniz, met een uitzicht dat je adem beneemt?

  1. Trekken in het Taurusgebergte, Turkije: Begin aan een avontuurlijke tocht door het indrukwekkende Taurusgebergte. Verken de ruige landschappen, ontmoet de gastvrije lokale bevolking in afgelegen bergdorpjes, en sta versteld van de adembenemende uitzichten op majestueuze pieken en diepe valleien.
  2. Kajakken in de Köprülü Kanyon, Turkije: Peddel door het frisse water van de Köprülü Kanyon, een van de meest pittoreske kajaklocaties in Turkije. Bewonder de steile kliffen en de weelderige natuur terwijl je stroomafwaarts gaat en ontdek verborgen grotten en sprankelende riviertjes.
  3. Wandelen in Cappadocië, Turkije: Maak een onvergetelijke wandeltocht door het sprookjesachtige landschap van Cappadocië. Bewonder de unieke rotsformaties, verken eeuwenoude grotwoningen en kerken, en geniet van de adembenemende zonsopgangen vanuit een heteluchtballon.
  4. Met zijn uitgestrekte kalksteenkliffen en meer dan 1.000 routes, biedt Geyikbayırı uitdagingen voor zowel beginners als ervaren klimmers. Geniet van de adembenemende uitzichten terwijl je je vastbijt in routes van verschillende moeilijkheidsgraden, omgeven door de rustige natuur en de warme zon.

Plan je reis

Vluchten naar Turkije

Reizen naar Turkije