Peru​

Peru​ tips

Peru

Mooiste plekken Peru: adembenemende natuur

Machu Picchu
Peru

Zoveel kost een rondreis door Peru

Peru

Rondreis Peru: een reisroute van 4 weken

Machu Picchu
PeruWandelen

Guide voor het beklimmen van Machu Picchu

Lima koffietent
Peru

Wat te doen in Lima: tips en activiteiten

Machu Pichu
Peru

Inpaklijst voor Peru: alles wat je nodig hebt

Peru

Peru is een top bestemming voor avonturiers en liefhebbers van natuur. Denk aan hoge bergen, diepe valleien, en oude ruïnes zoals Machu Picchu. Je kunt er veel ontdekken: van de oude Inca cultuur tot moderne markten met lekker eten zoals ceviche. Er is veel te doen, zoals wandelen, sandboarden, of varen op het Titicacameer. Peru heeft voor elke reiziger iets te doen en is daarom dé bestemming voor elke type reiziger

 

Plan je reis naar Peru

Peru

Voor de avonturiers zijn er eindeloze mogelijkheden: van wandelingen over het Inca Trail, het verkennen van de verborgen ruïnes, tot sandboarden in de Huacachina-woestijn.

  • Trekken naar Machu Picchu, Peru: wandel de Inca Trail, met adembenemende uitzichten op de Andes en de ruïnes van Machu Picchu als hoogtepunt.
  • Surfen in Máncora, Peru: Pak je surfplank en ga naar de stranden van Máncora voor enkele van de beste golven in Zuid-Amerika, perfect voor zowel beginners als gevorderden.
  • Kajakken op het Titicacameer, Peru: Peddel over het hoogst bevaarbare meer ter wereld, ontdek drijvende eilanden en ervaar de unieke cultuur van de Uros-bevolking.
  • Wandelen in het Nationaal Park Huascarán, Peru: Trek door het hart van de Andes in dit spectaculaire park, met routes die leiden langs gletsjers, blauwe meren en hoge toppen.