Peru

Peru

Peru is een top bestemming voor avonturiers en liefhebbers van natuur. Denk aan hoge bergen, diepe valleien, en oude ruïnes zoals Machu Picchu. Je kunt er veel ontdekken: van de oude Inca cultuur tot moderne markten met lekker eten zoals ceviche. Er is veel te doen, zoals wandelen, sandboarden, of varen op het Titicacameer. Peru heeft voor elke reiziger iets te doen en is daarom dé bestemming voor elke type reiziger

Zoek jouw volgende ervaring

Peru

Voor de avonturiers zijn er eindeloze mogelijkheden: van wandelingen over het Inca Trail, het verkennen van de verborgen ruïnes, tot sandboarden in de Huacachina-woestijn.

  1. Trekken naar Machu Picchu, Peru: wandel de Inca Trail, met adembenemende uitzichten op de Andes en de ruïnes van Machu Picchu als hoogtepunt.
  2. Surfen in Máncora, Peru: Pak je surfplank en ga naar de stranden van Máncora voor enkele van de beste golven in Zuid-Amerika, perfect voor zowel beginners als gevorderden.
  3. Kajakken op het Titicacameer, Peru: Peddel over het hoogst bevaarbare meer ter wereld, ontdek drijvende eilanden en ervaar de unieke cultuur van de Uros-bevolking.
  4. Wandelen in het Nationaal Park Huascarán, Peru: Trek door het hart van de Andes in dit spectaculaire park, met routes die leiden langs gletsjers, blauwe meren en hoge toppen.

Plan je reis

Vluchten naar Oceanië