Noorwegen

Noorwegen

Peru is een top bestemming voor avonturiers en liefhebbers van natuur. Denk aan hoge bergen, diepe valleien, en oude ruïnes zoals Machu Picchu. Je kunt er veel ontdekken: van de oude Inca cultuur tot moderne markten met lekker eten zoals ceviche. Er is veel te doen, zoals wandelen, sandboarden, of varen op het Titicacameer. Peru heeft voor elke reiziger iets te doen en is daarom dé bestemming voor elke type reiziger

Kosten (coming soon)

Zoek jouw volgende ervaring

Noorwegen

Voor avonturiers is Noorwegen een droom. Je kunt er geweldige wandelingen maken in de bergen, langs fjorden en door bossen. Denk aan het beklimmen van de Preikestolen of het wandelen door het nationaal park Jotunheimen. Ook kun je de Noorse natuur op een andere manier verkennen, zoals kajakken op de fjorden of skiën in de winter. Noorwegen heeft voor elk wat wils: van rustige natuurwandelingen tot spannende sporten in de buitenlucht.

  1. Wandelen in de Noorse fjorden: Ervaar de majestueuze schoonheid van Noorwegen door te wandelen langs de imposante fjorden, zoals de Geirangerfjord of de Nærøyfjord, omgeven door adembenemende kliffen en watervallen.
  2. Surfen in Hoddevik, Noorwegen: Hoddevik is favoriet bij surfers van over de hele wereld. Het is ideaal om te surfen in extreme windomstandigheden vanwege de hoge bergen die het strand beschermen tegen de ergste wind.
  3. Raften op de Sjoa-rivier, Noorwegen: Voel de adrenaline tijdens het raften op de Sjoa, bekend om zijn uitdagende stroomversnellingen en prachtige natuurlijke omgeving.
  4. Bergbeklimmen in de Lofoten, Noorwegen: Beklim de ruige pieken van de Lofoten voor een onvergetelijk uitzicht over de Arctische landschappen en de Noorse Zee.
  5. Paragliden in Voss, Noorwegen: Zweef boven het adembenemende Noorse landschap in Voss, een hotspot voor paragliding met panoramische uitzichten over fjorden, bergen en meren.
  6. Mountainbiken op de Rallarvegen, Noorwegen: Verken de Noorse wildernis op de fiets langs de historische Rallarvegen, die loopt van de hoge bergen tot aan de fjorden.
  7. Kajakken op de Nærøyfjord, Noorwegen: Peddel door de serene wateren van de Nærøyfjord, een van de smalste fjorden in Noorwegen, omringd door torenhoge bergen en weelderige natuur.
  8. Wandelen in het nationaal park Jotunheimen, Noorwegen: Maak tochten door Jotunheimen, ‘het huis van de reuzen’, met zijn uitgestrekte landschap van hoge bergen en diepe valleien, perfect voor avontuurlijke wandelaars.