Multifunctionele stoelen voor kamperen en thuis: Coleman kampeerstoelen

Het zomer kampeerseizoen is alweer bijna afgelopen, maar met dit lekkere weer in Nederland kunnen we nog lang en uitgebreid in de tuin zitten. En voor de die hard kampeerders zijn ook de maanden september en oktober prima om te kamperen. De 4 nieuwe stoelen uit de Colemancollectie zijn gericht op comfort, in welk budget je ook zit. En de stoelen zijn zelfs luxe genoeg om van de camping naar je tuin te brengen (en vice versa)? Afhankelijk van je smaak natuurlijk. De kampeerstoelen van Coleman zijn van goede kwaliteit, zijn duurzaam en ergonomisch. Wie zegt dat je tijdens het kamperen niet lekker hoeft te zitten?

Coleman kampeerstoelen

De Colemanstoelen die dit jaar zijn uitgekomen richten zich op stabiliteit en ergonomie. Ze zitten dan ook heerlijk op de camping.

Zie jij jezelf al met een boekje voor je tent of camper zitten? Wij wel hoor. En sinds we een eigen tuin hebben dit jaar – zo fijn! – komen deze stoelen helemaal van pas. Zonde als ze direct de schuur ingaan, maar dat we er ook op onze vlonder van kunnen genieten.

Coleman heeft trouwens een breed scala aan stevige stoelen in het assortiment. Zo is er voor elke kampeerliefhebber de perfecte stoel te vinden: voor de simpele of luxere kampeerder.

Standard Quad Chair

De goedkoopste kampeerstoel uit Coleman’s nieuwe collectie is de Standard Quad Chair. 

Deze kampeerstoel is het beste voor kampeerders en reizigers die echt weinig opslagruimte hebben. Zowel thuis als in de auto. De Standard Quad Chair is namelijk op te bergen in kleinere ruimtes en heeft een draagtas met schouderband zodat je de stoel fijn kunt dragen naar de tent of je opbergruimte.

Laat je echter niet misleiden door de prijs ten opzichte van de overige Colemanstoelen uit deze collectie, want ook deze kampeerstoel heeft een armleuning voor comfort en een handige mesh bekerhouder om een drankje bij de hand te houden.

Ken je dat trouwens, dat je de tent hebt opgezet op een mooie plek en vervolgens zakt de stoel weg in het zand? Niet met deze stoel: de kunststof pootjes voorkomen dat de stoel wegzakt in een zachte ondergrond. Dankzij gaten onderaan de stoelpoten kan de stoel met haringen aan de grond worden verankerd. Handig toch? 

Deck Chair Steel Black

De Deck Chair Steel Black is iets duurder dan de Quad Chair, en goedkoper dan de Recliner Chair. Net als de andere Coleman stoelen uit de 2022-collectie zorgt de stoel voor ondersteuning en comfort. De rug- en armleuning hebben pads zodat je lekker ontspannen kunt zitten.

Duurzaamheid vind je in de roestvrij stalen structuur en het stevige 600D polyester. De kampeerstoel is opvouwbaar en bevat twee draagriemen, om de stoel gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Deze stoel is vooral handig voor de kampeerders die een iets minder grote inboedel willen meenemen op reis. 

Recliner Chair

De Recliner Chair van Coleman brengt luxe naar de camping. Je kan niet alleen lekker rechtopzitten om een boekje te lezen of je maaltijd te nuttigen. Een van de 8 standjes brengt je in een lekkere lighouding. Ontspanning ten top :) .

De de dikke padding op de zitting en rugleuning dragen zeker bij aan ontspanning. De stoel kan je gemakkelijk uitklappen en plat opvouwen. Hij is voor de kleine kampeerder wellicht iets te groot, maar de families of camperreizigers kunnen deze stoel gemakkelijk meenemen. En de fijne draagtas zorgt ervoor dat je de stoelen gemakkelijk kunt dragen en goed opbergt. 

Coleman stoel Recliner

5 Position Padded Steel Chair

Wil je helemaal luxe zitten en de druk op je nek en rug verminderen. Dan is de 5 Position Padded Steel Chair jouw stoel. De stoel kan in 5 standen gezet worden en net als met de Recliner Chair in een ligstandje gezet worden. De hoge rugleuning met hoofdsteun

zorgt voor extra comfort. Ook handig: de bekerhouder om je drinken dicht bij je te houden als je geen tafeltje bij de hand hebt (of gewoon lekker lui wilt zijn, daar is kamperen voor toch). Handig: als je morst in de bekerhouder, dan verdwijnt de gemorste vloeistoffen door de opening. Ook deze Coleman stoel kun je opbergen en vervoeren in de fijne draagtas! 

De Colemanstoelen kun je kopen via hun eigen website coleman.eu of via de kampeerspeciaalzaken en via Bol.com.

Meer kampeerspullen