Windsurfen in november: dit zijn de beste spots

Wil je windsurfen in november, dan zul je een eind moeten reizen wil je in warmere klimaten windsurfen. Denk aan Zuid-Afrika, Marokko, Bonaire en de Peru. Als je dat niet erg vindt, lees dan snel verder en ontdek de beste windsurfspots in november.

1. Langebaan, Zuid-Afrika

De TOP Winterbestemming om te windsurfen in november is Langebaan Zuid-Afrika. Je hebt hier veel windbetrouwbaarheid en een enorme lagune met vlak water. Daarnaast is Langebaan een fijne bestemming om te eten voor goede prijzen.

2. Lac Bay Bonaire

Een van de beste windsurflocaties in het Caribisch gebied is Lac Bay Bonaire! Deze spot is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde windsurfers. Je vindt in Bonaire een constante wind aan land en het water is turquoiseblauw. De bodem is wit zand met vrijwel geen rotsen of andere obstakels onder water om op te stappen of te trappen. Ideaal voor de windsurfer!

Tip: vanaf €704 zit je al in Bonaire (Vakantiediscounter)!

3. Fuerteventura

Fuerteventura is niet alleen een topbestemming voor golfsurfers, ook de winsurfers kunnen hier goed terecht. De windsurfplekken variëren van superplatte, ondiepe lagunes tot vol met golvende spots.

Fureteventura is daarnaast ook een leuke vakantiebestemming. In Corralejo vind je veel fijne accommodaties voor elk budget, veel restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Tip: vanaf €704 zit je al in Fuerteventura(Vakantiediscounter)!

Lees meer over Fuerteventura

4. Pacasmayo, Peru

Pacasmayo in Noord-Peru is de thuisbasis van de langste golf ter wereld en is naar een van de beste windsurfplekken ter wereld! Grotere golven vind je in plaatsen als Maui en Mauritius. Daarnaast is Peru een top backpackbestemming. Maak je reis compleet met een rondreis door Peru en bezoek Machu Picchu en Lima.

5. Gostoso, Brazilië

Een van ‘s werelds meest betrouwbare windsurfspots in november ligt in Brazilie, Gostoso. Je vindt hier een vriendelijke en levendige Latijns-Amerikaanse sfeer. En de prachtige kleine hotels aan het strand maken je windsurfvakantie compleet!