Krijg 10% korting op de nieuwe zomercollectie van Protest. Gebruik bij het uitchecken op de website Protest.eu de code lonedrifters10 en krijg direct 10% korting!

De mooiste wereldreisroutes

Ben jij van plan om op wereldreis te gaan? Zoek je voorbeelden van wereldreis routes? Wij hebben de vetste wereldreisroutes voor je gebundeld in thema’s!

Wereldreisroute voorbeelden

1. Wereldticket eerste keer

Wereldreis route: ✈ Thailand – Singapore ✈ Australië
✈ Nieuw-Zeeland ✈ Fiji ✈ Amerika

Deze route noem ik de ‘eerste keer’ omdat dit ook de route is die ik zelf nam toen ik de eerste keer op wereldreis ging. De eerste keer op wereldreis is spannend, of je nou alleen gaat of met anderen. Thailand was voor mij het ideale startpunt om kennis te maken met backpacken. Thailand is een fijn land om te backpacken en de ervaring stoomt je klaar voor de rest van de landen in deze wereldreis route! Met dit wereldticket vlieg je naar de volgende landen (klik op de landen voor inspiratie):

Route wereldreisticket eerste keer:

2. Wereldreisroute: Cultuurschok

Wereldreis route: Moskou – China ✈ Japan ✈ Australië
✈ Nieuw-Zeeland ✈ Hawaii ✈ Los Angeles

Deze wereldreisroute noem ik de cultuurschok omdat je veel verschillende landen achter elkaar bezoekt. Het begint al bij China, waar toch een cultuur hangt waar veel reizigers moeite mee hebben. Van China reis je naar het tegenovergestelde Japan, waar alles super gestructureerd is. Dan reis je door naar Australië en Nieuw-Zeeland waar je de natuur in duikt. Tot slot ga je naar de Verenigde Staten met een tussenstop op de tropische eilandengroep Hawaii.

Hoe boek je deze wereldreizen? Je kunt ervoor kiezen om een wereldticket of losse tickets te boeken.

English?
Click image for English website